Cum se menține maestrul George Mihăiță în formă la 75 de ani. Regulile de la care nu se abate niciodată marele actor

17 05. 2024, 09:00

Cum se menține maestrul George Mihăiță în formă la 75 de ani. George Mihăiță nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și remarcabili artiști din lumea cinematografiei. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, inclusiv la vârsta de 75 de ani. Ce-i drept, face numeroase sacrificii tocmai pentru ca vârsta să rămână doar un număr, iar el să arate foarte bine din punct de vedere al fizicului! Iată de la ce regulă nu se abate niciodată!

„Tătuțu’ sau ‘Bebe Măcelaru’, așa cum este cunoscut după rolul său principal din serialul Clanul, se menține în formă și merge chiar la înot, pentru scenele pe care le are de filmat la vila lui din serial. Totuși, și dincolo de viața profesională, actorul are un set de reguli bine stabilite și are grijă ca stilul său de viață să fie unul echilibrat și sănătos.

Cum se menține maestrul George Mihăiță în formă la 75 de ani

Mai concret, deși are 75 de ani, George Mihăiță a explicat că nu doar cariera de actor l-a făcut să arate așa și să aibă mintea lucidă. Din punctul său de vedere, pe lângă exercițiile mentale pe care le face atunci când învață diferite secvențe și roluri, contează și exercițiile fizice, dar și modul de viață pe care-l abordezi de-a lungul anilor.

„Nu cred că ține numai de asta, ci și de modul în care ți-ai ales să trăiești viața. Trebuie exerciții foarte multe, atât mentale, cât și fizice. În general, trebuie să fii atent cu viața ta.’, a declarat George Mihăiță pentru Cancan.

George Mihăiță: Nu am decât 75 de ani, nu am 90 și’

Mai mult decât atât, alege să meargă mult pe jos, să se plimbe cu bicicleta, inclusiv să meargă la bazin, lucruri ce i-au surprins pe producătorii serialului Clanul. Amuzat, George Mihăiță a povestit cum a fost întrebat de către producători dacă știe să înoate, aceștia fiind speriați că răspunsul ar putea să fie unul negativ și tot rolul să fie dat peste cap. Chiar și așa, deși vârstă este doar un număr pentru el și se menține extrem de bine la cei 75 de ani, marele actor nu își dorește să depășească 100 de ani, considerând că este mult prea mult.

„Merg pe jos, merg cu bicicleta, merg la bazin. Când am avut o scenă în care intram în piscina mea, a lui Bebe Măcelaru. Și m-au întrebat de la producție, aproape speriați, dacă știu să înot. Păi ce e aia? Nu am decât 75 de ani, nu am 90 și! (…) Ești foarte drăguț, dar până în 100!’, a mai spus marele actor.

George Mihăiță, dezvăluiri din viața personală și amoroasă

George Mihăiță a vorbit des despre copilăria sa și lipsurile cu care s-a confruntat, astfel că din trecutul său a învățat și totodată s-a ambiționat ca ai lui copii să nu ducă grija zilei de mâine. Acum, are o familie frumoasă, demnă de invidiat, cu nepoți care-i aduc zâmbetul pe buze în orice moment și pentru care este dispus să facă orice.

„Da, un nepoțel, ca să spun așa, din partea fiului cel mare, e în clasa a doua, se bucură, aude în dreapta și în stânga. Dar important e să se bucure și familia. Și se bucură familia mea, dar cel mai important pentru mine, ca actor, este să se bucure telespectatorii. Asta e bucuria oricărui actor, să ajungi să pătrunzi în sufletul spectatorului sau telespectatorului cu ceea ce faci, a mai spus George Mihăiță pentru sursa menționată mai sus.

Ei bine, dintr-o vorbă în alta, s-a ajuns cu subiectul în sfera sentimentală, moment în care a fost întrebat dacă s-a îndrăgostit vreodată de o colegă de pe platourile de filmare. Răspunsul a fost unul afirmativ, care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

‘Dar de ce când eram tânăr, acum nu se poate? Când te ia valul, te ia, nu te întreabă. Mi s-a întâmplat, și atât. A fost o idilă împărtășită…la biserică.’, a mai continuat actorul.